Gratis Netflix

Netflix is ervan overtuigd dat iedereen Netflix leuk zal vinden. Hierdoor mag iedereen Netflix de eerste maand gratis uitproberen.

Netflix heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers, waarvan 1,2 miljoen uit Nederland. Aan het aantal gebruikers en het gebruik van Netflix is te zien dat een hele hoop mensen Netflix waarderen en veel gebruiken. Hierdoor is Netflix ervan overtuigd dat er meer mensen zijn die een Netflix-abonement zouden willen afsluiten. Hierdoor heeft Netflix besloten om iedereen die geïnteresseerd is in de videodienst een gratis maand Netflix te geven. Puur om nieuwe klanten te overtuigen.Gratis Netflix aanmaken

Om Netflix gratis te kunnen gebruiken moet je de onderstaande stappen volgen. Zorg er voor dat je deze stappen op een computer of laptop volgt, anders wordt het te ingewikkeld.

1. Ga naar de website
Ga naar https://www.netflix.com/?locale=nl-NL en klik op de blauwe knop met ‘Start je gratis maand’.

2. Maak een account aan
Maak een Netflix-account aan of koppel Netflix aan je Facebook-account. (dit scheelt een hoop invulwerk)

3. Kies een betaalmiddel
Kies een betaalmiddel waar je jouw abonnement na de proefperiode mee wilt betalen, deze stap is voor iedereen verplicht. (ook voor de mensen die van plan zijn te genieten van de gratis proefperiode zonder uiteindelijk het abonnement af te sluiten)

4. Geniet van je gratis maand Netflix!
Je kunt nu gratis gebruikmaken van Netflix. Hierdoor krijg je toegang tot een videotheek met honderden films en series.

Netflix opzeggen

Wil je niet betalen voor Netflix? Dan moet je zorgen dat je jouw Netflix proefperiode op tijd opzegt. Als je dit niet doet incasseert Netflix automatisch het maandbedrag van jouw bankrekening.

Netflix opzeggen